Ultratone Dreamshaper

Ultratone DREAMSHAPER™ Futura® Ultra Pro

De Futura Ultra Pro is het eerste uitbreidbare Bioenergy platform van Ultratone. De DREAMSHAPER bevat alle technologieën voor zowel gelaat als lichaam en is daarmee het multi-inzetbare systeem dat gebruikt kan worden om aan alle body- en faceshaping wensen van cliënten te voldoen.

Gebaseerd op 50 jaar wetenschappelijk onderzoek en medische kennis lanceert Ultratone de nieuwe Bio Energy Synchronised Technologies (B.E.S.T) en de unieke LUMITM transmitters. De pionier van Biostimulatie verstevigt hiermee haar positie als wereldleider op het gebied van Professionele en non-invasieve esthetische behandelingen.

De Ultratone DREAMSHAPER is ontwikkeld om aan al uw body en face shaping wensen te voldoen.

1.PNG

THE NEW B.E.S.T

B.E.S.T stuurt het nieuwe Ultratone Futura Ultra Pro systeem aan en biedt geavanceerde Lumitherapie™ bestaande uit de synchronisatie van Bioptic licht, Chromotherapie, Biostimulatie, Micro stroom, Ultra Lipo, Ultracell en Ultrasound transmissies in gecombineerde behandelingen met letterlijk duizenden programma fasen.

Dit betekent dat u bijvoorbeeld gelijktijdig een gelaatslifting, lichaams Biostimulatie voor omvangreductie én Ultrasound anti-cellulite behandeling kunt ondergaan, gecombineerd met licht/chromotherapie. Allemaal gelijktijdig in een ontspannende behandeling waarin uw volledig tot rust komt.

2.PNG

Meer dan 250.000 geprogrammeerde fasen voor de behandeling van gelaat en lichaam voor hem en haar.

De Ultratone Dreamshaper biedt u een ongelimiteerd aantal individuele programma’s. Het creëert een behandelplan gebaseerd op specifieke details zoals leeftijd, geslacht, gewicht, omvang, lichaamstype, probleemgebieden en gewenste resultaten van elke cliënt.

3.PNG